Nr. telefon
Parola
Creare cont nou »
Am uitat parola »
Home »
Promotie PAP-2 »
Solutii Home User »
Solutii Business »
Dealeri »
Telefon cu Rest »
Caller ID »
Tarife »
Download »
Asistenta Tehnica »
Intrebari frecvente »
Recomanda site »
Contact »
Adauga la Favorite
Set homepage
Termeni si Conditii de Utilizare

REGULI DE UTILIZARE A SERVICIILOR OFERITE DE TelefonIP

OBLIGATII LA INREGISTRARE
Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:
- furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
- mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi reale, exacte si complete.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, TelefonIP.org are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului sau de a comanda in vreun alt mod produsele noastre.

POLITICA DE PROTEJARE A INFORMATIILOR
Conform politicii de protejare a informatiilor a TelefonIP.org, noi nu oferim spre niciun fel de publicare informatii cuprinse in datele de cont, identificare sau comanda a clientilor nostri. Politica de confidentialitate exclude orice aparitie publica a informatiilor - cu exceptia cazurilor in care dumneavoastra veti fi facut acest lucru.

CONTINUT
Intelegeti ca toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Continutul site-ului este proprietatea exclusiva a TelefonIP.org

ABUZURI SI FRAUDE
Orice abuz referitor la utilizarea serviciilor oferite de noi, folosirea unor bug-uri sau a altor metode de a frauda sistemul de taxare vor fi rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar vom sesiza frauda Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate din cadrul Inspectoratului General al Politiei.

DESPAGUBIRI
Sunteti de acord sa suportati toate cheltuielile de despagubire sau alte cheltuieli rezultand din acte ce au consituit violarea Regulilor deUtilizare sau violarea drepturilor prevazute in aceste conditii.

PRACTICI GENERALEPRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA INFORMATIILOR
Ati luat la cunostinta ca site-ul poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. In prezent, fiecare utilizator beneficiaza de posibilitatea de comanda in conditii de maxima confidentialitate cu modalitati de plata si livrare diferite. Accesarea contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind adresa de nr. de telefon si parola.

MODIFICARI ALESERVICIULUI
Site-ul TelefonIP.org isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca site-ul TelefonIP.org nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

INCETAREA COLABORARII
Sunteti de acord ca site-ul TelefonIP.org, daca considera de cuviinta, va poate bloca contul, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor TelefonIP.org de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la: lipsa de folosire sau daca TelefonIP.org considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare. TelefonIP.org poate deasemenea,oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile site-ului, conformoricarei reguli din Regulile de Utilizare poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca TelefonIP.org poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului www.TelefonIP.org precum si toate informatiile in legatura cu acesta, si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile site-ului. Mai mult, sunteti de acord ca TelefonIP.org nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergereacontului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

PUBLICITATE SI PROMOTII
TelefonIP.org urmeaza campanii publicitare si promotii atat prin bannere afisate pe site cat si prin mailuri trimise catre utilizatorii serviciului TelefonIP.org. O data cu crearea contului, acordati TelefonIP.org dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre TelefonIP.org poate fi schimbat de catre TelefonIP.org la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca site-ul TelefonIP.org nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfelde companii in cadrul campaniilor publicitare de pe site. Ati luat cunostinta si sunteti deacord cu derularea acestor campanii pe site-ul TelefonIP.org.

DREPTURI DE PROPRIETATE
Ati luat cunostinta si sunteti deacord ca site-ul si orice script folosit in legatura cu serviciile sale (programe) contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe scripturile folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de TelefonIP.org sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul site-ului

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizareaserviciilor TelefonIP.org se face pe propriaraspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul asa cum sunt sau asa cum sunt disponibile. Site-ul TelefonIP.org se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la TelefonIP.org sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulile de Utilizare.

LIMITARI ALE RASPUNDERII
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul TelefonIP.org nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca TelefonIP.org a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului, costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe site-ul TelefonIP.org, acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului, orice alta problema legata de serviciile site-ului.

INSTIINTARI
Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica, telefonica sau postala. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

DREPTURI DE PROPRIETATE
TelefonIP.org respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

INFORMATII GENERALE
Regulile de Utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si TelefonIP.org si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului. Puteti fi supusi unui alt set de Reguli de Utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii TelefonIP.org sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau script al oricarui tert. Regulile de Utilizare si relatiile dintre utilizatori si TelefonIP.org vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul TelefonIP.org de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in Regulile de Utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Regulilor de Utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, celelalte prevederi ale Regulilor de Utilizare raman in vigoare. Titlurile paragrafelor din aceste Reguli de Utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

INCALCARI
Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Reguli de Utilizare.

TERMENI SI CONDITII ABONARE
Abonarea la newsletterele TelefonIP.org esta gratuita si implica acordul tau.

DEZABONARE
Daca vei dori sa te dezabonezi de la newsletterele TelefonIP.org si sa nu mai primesti mesaje din partea noastra o poti face setand aceasta optiune in contul propriu. Politica de confidentialitate: Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat. Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul utilizatorilor pentru produse sau servicii. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.
 
Termeni si conditii | Harta site | Contact


Copyright © 2006 Portal NET SRL