Nr. telefon
Parola
Creare cont nou »
Am uitat parola »
Home »
Promotie PAP-2 »
Solutii Home User »
Solutii Business »
Dealeri »
Telefon cu Rest »
Caller ID »
Tarife »
Download »
Asistenta Tehnica »
Intrebari frecvente »
Recomanda site »
Contact »
Adauga la Favorite
Set homepage


Telefon cu Rest


Pachetul Telefon cu Rest este o solutie Software de administrare serviciu telefonip, optimizata pentru icafe-uri.
Astfel, daca aveti un i-cafe (sala de internet), pe langa serviciile internet, puteti oferi clientilor dvs. si servicii de telefonie. Acest pachet, da posibilitatea clientilor dvs. sa sune oriunde in lume pentru o suma apreciativ prestabilita, iar la terminarea convorbirii puteti inapoia clientului, restul. Telefon cu Rest este deasemenea, o solutie software avantajoasa din punct de vedere financiar, ce vine in sprijinul detinatorilor de internet-cafe-urilor, ajungandu-se chiar pana la dublarea veniturilor.
Inscrieti-va in programul Telefon cu Rest si puteti chiar azi incepe o noua afacere.
La inscriere, telefonip va ofera solutia la cheie: suport software gratuit (imaginea alaturata), suport hardware (inchiriat sau cu posibilitatea de cumparare), constand intr-un echipament de dimensiuni foarte mici adaptabile spatiului dvs. si optional puteti alege intre o solutie software (pe calculator) sau o solutie hardware (un echipament VoIP cu receptor sau TelefonIP), si tot optional cabine pentru convorbiri.

Exemplu panou administrare:

In campul "Adauga" se introduce suma in LEI pe care clientul doreste sa o foloseasca pentru convorbire. Sistemul calculeaza automat la cursul valutar al zilei care este valoarea in Euro. Astfel, clientul dispune de suma in euro afisata si poate vorbi oriunde in lume (dupa tarifele afisate). La terminarea convorbirii, daca suma din Credit nu a fost consumata, apasati butonul "Restituie credit ramas" si sistemul calculeaza automat suma ramasa in LEI.

Inscrie-te azi in programul Telefon cu Rest!
Dubleaza-ti veniturile!

Forme de colaborare:
· Dealer Telefon cu Rest

Alege TelefonIP pentru ca:
· tarifele sunt minime
· serviciile sunt de calitate
· exploatam reteaua proprie VoIP
· echipa tehnica experimentata
· solutia software este performanta

 
Termeni si conditii | Harta site | Contact


Copyright © 2006 Portal NET SRL