Nr. telefon
Parola
Creare cont nou »
Am uitat parola »
Home »
Promotie PAP-2 »
Solutii Home User »
Solutii Business »
Dealeri »
Telefon cu Rest »
Caller ID »
Tarife »
Download »
Asistenta Tehnica »
Intrebari frecvente »
Recomanda site »
Contact »
Adauga la Favorite
Set homepage
Intrebari frecvente

Intrebari generale
Ce inseamna VoIP?
Cum functioneaza VoIP?
Ce economii aduce VoIP fata de solutiile traditionale?
Cum pot suna de pe calculator?
Cum pot suna daca am o conexiune Dial-up?
Care este calitatea recomandata a parametrilor legaturii?
Care este calitatea vocii transmise?
Oferta "Voip" ofera multe avantaje. Care mai sunt acestea in afara de preturile foarte mici pentru convorbirile in strainatate?Ce inseamna VoIP?

VoIP (Voice over IP), in traducere voce peste protocol internet, este o tehnologie alternativa la retelele traditionale de voce prin care legaturile telefonice se realizeaza folosind pentru transport retelele de date cu protocol internet.
[sus]

Cum functioneaza VoIP?
Apelurile telefonice se pot efectua fie utilizand un telefon fix obisnuit (cu posibilitate de selectie in ton) fie dela PC catre un orice telefon destinatie. Semnalul de tip voce (analogic) este convertit in semnal digital care apoi se comprima si este transformat in pachete IP. Transmiterea / transportul catre destinatie al pachetelor IP se face peste infrastructura de date, in final semnalul fiind preluat de un dispozitiv care il reconverteste in formatul initial (semnal voce analogic).
[sus]

Ce economii aduce VoIP fata de solutiile traditionale?
Folosind VoIP realizati economii importante fata de tarifele de telefonie traditionala. In functie de destinatiile apelurilor dumneavoastra si numarul apelat, se poate ajunge la economii de pana la 80%.
[sus]

Cum pot suna de pe calculator ?
Computerul dumneavoastra trebuie sa aiba o placa de sunet full-duplex, un set de casti si microfon si sa fie conectat la internet. Pe site-ul www.telefonip.org gasiti aplicatia softphone X-Lite, urmatorul pas este sa creati un cont si sa configurati cu datele contului aplicatia softphone X-Lite . Aplicatia X-lite poate simula pe calculator un telefon fix usor de utilizat.
[sus]

Cum pot suna daca am o conexiune Dial-up?
Aplicatia softphone X-Pro este o aplicatie softphone conceputa sa functioneze in bune conditii si peste o legatura dial-up. Cei mai importanti parametri de care trebuie sa tineti seama sunt: intarzierea pachetelor de date, pierderile de pachete si variatiile intarzierii.
[sus]

Care este calitatea recomandata a parametrilor legaturii?
Parametrul cel mai important este variatia de intarziere a pachetelor, care nu trebuie sa depaseasca 30-50ms. Recomandam ca intarzierea pachetelor sa nu depaseasca 250-300ms, iar pierderile de pachete pot fi compensate numai daca nu depasesc 3-5%.
[sus]

Care este calitatea vocii transmise?
In prezent o calitate a solutiilor VoIP similara sistemelor clasice de telefonie nu mai reprezinta o problema. Pentru aceasta se folosesc codificari avansate si sisteme de compresie/decompresie care ofera o calitate foarte buna. Calitatea vocii transmise este determinata de doi factori: calitatea vocii si calitatea retelei IP. Modalitatea de evaluare a unui CODEC se numeste MOS (Mead Opinion Scoring). Totusi, nimic nu poate compensa testul pe care il puteti face chiar dvs.
[sus]

Oferta "Voip" ofera multe avantaje. Care mai sunt acestea in afara de preturile foarte mici pentru convorbirile in strainatate ?
TelefonIP ofera o calitate foarte buna convorbirilor dumneavoastra prin intermediul unor echipamente performante si moderne. Preturile sunt foarte mici si posibilitatile de folosire a cartelei sunt multiple.
[sus]
 
Termeni si conditii | Harta site | Contact


Copyright © 2006 Portal NET SRL