Nr. telefon
Parola
Creare cont nou »
Am uitat parola »
Home »
Promotie PAP-2 »
Solutii Home User »
Solutii Business »
Dealeri »
Telefon cu Rest »
Caller ID »
Tarife »
Download »
Asistenta Tehnica »
Intrebari frecvente »
Recomanda site »
Contact »
Adauga la Favorite
Set homepage

Oferta

Din punct de vedere comercial serviciile de voce TelefonIP se adreseaza diferit companiilor si utilizatorilor individuali. Solutiile pentru companii se pot implementa pe conexiuni CaTV, Fiber, Broadband ADSL sau Wireless de catre orice firma care doreste sa devina mai profitabila si mai eficienta folosind solutii inteligente voice over IP.TelefonIP Solutii Business
Profit si eficienta prin servicii Voice over IP
Voice over IP de la TelefonIP este o modalitate noua de a reduce costurile unei organizatii prin utilizarea unui singur tip de infrastructura pentru transmiterea simultana a fluxului de voce si date. Prin convergenta voce, date si video intr-o retea IP unificata, compania va beneficia de avantajele aplicatiilor de afaceri bazate pe IP destinate cresterii productivitatii angajatilor si imbunatatirii interactiunii cu partenerii si clientii. Voice over IP demonstreaza capacitatea de integrare a fortei comunicatiilor vocale în mediile de afaceri actuale.Implementarea se poate face folosind:
- solutie hardware
- solutie software
TelefonIP va propune utilizarea celor mai performante sisteme de Voice over IP, a caror calitate si fiabilitate a fost demonstrata si confirmata de testele efectuate.
1. Cisco ATA 186
2. Grandstream
3. X-Lite IPSoft Phone
4. Cisco IPPhone 79xx
Alegerea celei mai potrivite solutii se face pe baza unei analize a cerintelor companiei si tinand seama de evolutia previzibila a necesitatilor de comunicare.Beneficii
 • reducerea semnificativa a costurilor totale de comunicare (integrarea pe o sigura conexiune IP a serviciilor de date si voce este mai ieftina decat exploatarea a doua retele separate de comunicare)
 • implementare rapida si usoara (conexiunea existenta catv, fiber, wireless, respectiv ADSL , este sigura si suporta nativ construirea unei retele unificate)
 • management simplificat la nivelul unei retele unificate date-voce (cheltuielile si efortul de administrare a unei singure retele este mai mic)
 • scalabilitate (solutia permite oricand adaugarea unor noi module)
 • fiabilitate (calitatea solutiei VoIP este sustinuta de tehnologia moderna si performanta pe care se bazeaza serviciul).

  TelefonIP pentru utilizatorii individuali
  Pentru utilizatorii individuali si firmele mici, solutia cea mai avantajoasa este o solutie soft pentru servicii integrate de voce. Acesta permite realizarea convorbirilor internationale de la un telefon fix obisnuit sau de la calculator folosind o solutie inteligenta dezvoltata de echipa TelefonIP.
 •  
  Termeni si conditii | Harta site | Contact


  Copyright © 2006 Portal NET SRL